Szabadidő

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

1989-ben a Hóbortos hétvége azt jelentette a mozikban, mint mostanság a Másnaposok-széria vagy a Ted-filmek. Korhatáros, pikáns, sőt egészen disznó poénokat, amiket egyszerűen zabáltak a nézők. A hullát élőnek álcázó kiindulópontú vígjáték bája azóta sem kopott meg, és az évforduló apropóján ránéztem, mi történt azóta a szereplőkkel.

Larry Wilson (Andrew McCarthy)

Talán sokakat meglep, hogy a nyolcvanas évek nagy tinisztárja az elmúlt tizenöt évben egy, a színészettel párhuzamos karriert is felépített magának útikönyvek és utazásos cikkek elismert írójaként. A műfaj olyannyira megy neki, hogy a tevékenységéért díjakat is kapott, de emellett a színészkedéshez is hű maradt. Leginkább tévésorozatokban tűnik fel különféle epizódszerepekben, valamint kisebb filmekhez is hívják, de az élvonalbeli Hollywood már nem kíváncsi rá, amire ő tesz magasról. A magánélete is rendeződni látszik. Miután nagyjából húsz évig együtt volt gyerekkori szerelmével, 2005-ben elváltak, aztán 2011-ben másodszor is megházasodott. Mindkét feleségétől egy-egy gyermeke született.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Richard Parker (Jonathan Silverman)

A Hóbortos hétvége komikus párosának józanabbik és felelősségteljesebbik fele az a fajta színész, akinek az arca mindenki számára ismerős, de ritkán szokott beugrani, miben is látták. Pedig folyamatosan dolgozik, bár a moziban az utolsó nagy dobása a Hóbortos hétvége 1993-as folytatása volt, ami már jóval kevesebb embert érdekelt. Idén két tévésorozatban (Getting On, Significant Mother) is állandó szereplő. 2007 óta boldog házasságban él Jennifer Finigan színésznővel.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Gwen Saunders (Catherine Mary Stewart)

Az “Így néznek ki most” képeket látva a filmben Jonathan Silverman szerelmét játszó Catherine Mary Stewart igazi kortalan szépség. A karrierje nem különösebben lendült be a Hóbortos hétvége sikere után, de talán ő sem erőltette eléggé. A kilencvenes évek közepe táján némileg háttérbe szorította a munkáját a gyereknevelés kedvéért, és amikor visszatért, már csak kis szerepek várták, azok is főképp tévéfilmekben. Hollywood nem bánik túl kegyesen a színésznőkkel. Férjével 1992 óta együtt élnek (jelenleg New Yorkban), és két közös gyermekük született. Catherine sokat látható színházi szerepekben is.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Bernie Lomax (Terry Kiser)

A Hóbortos hétvége napszemüveges és mosolygós hullája, igen jó kedélyű színész, akiről alig találni olyan képet, amin nem mosolyog. Az immár 76 éves karakterszínész filmográfiája 141 tételt számlál, de ezek többsége kisebb tévés meló. Például egy idei szerepében a figurája mellé csak annyit írtak, hogy “Hobó”, ami jól jelzi a szerep nagyságát. A szakmájában elismert figura, és ez azon is látszik, hogy Texasban színitanodát nyitott, aminek ő az igazgatója. Egyszer volt házas, 2004-ben vált el, tizenhét év után. Egy közös gyermekük született.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Paulie, a bérgyilkos (Don Calfa)

A film maffiózója, Vito a nem túl sármos Paulie-t bízza meg, hogy tegye el láb alól Bernie-t. Az őt alakító Don Calfa egyik leghíresebb mutatványa, hogy nagyon viccesen tud kidülledt szemekkel nézni, amit a filmben jó néhányszor bemutat. A Donald George Calfa néven született színészt leginkább egy kultikus horrorfilmből, Az élőhalottak visszatérnekből ismerik a nézők, és mivel a film stábjával máig jóban van, időnként elmennek együtt dedikálni és beszélgetni a rajongókkal Amerika nagy horroros rendezvényeire. Karakterszínészként rengeteg filmet és tévés munkát vállalt, de az ezredforduló óta már ritkán alkalmazzák a 75 éves színészt. 1981-ben vált el, és nem házasodott újra.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Bónuszként pedig egy 2013-ban készült, hiányos csoportkép és egy vicces részlet a filmből.

Így néznek ki most az idén 25 éves Hóbortos hétvége sztárjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top