Szabadidő

Star Wars-rajongó vagy? Légy részese a LEGO rendezvénysorozatának!

A LEGO idén ősszel is elindítja rendezvénysorozatát, amely ebben a szezonban az új Star Wars-filmhez kapcsolódik. A programok az egész család számára rendkívüli izgalmakat ígérnek.

Öt helyszínen várják a lelkes legó- és Star Wars-rajongókat, akik a játékos Jedi Akadémia elvégzésével Jedi-lovagokká válhatnak. Az oklevél átvételéhez izgalmas küldetések teljesítésén át vezet az út: LEGO Star Wars járműépítés, memóriajáték, az ország legnagyobb Yoda-szobrának építése és egy galaktikus ütközet vár a kis padawanokra. 

A kreatív kihívásokkal, sok nevetéssel és izgalmas játékokkal teli programsorozat kicsiknek és nagyoknak egyaránt hamisítatlan legóélményeket tartogat. A Jedi Akadémia mellett sok színes programmal készülnek a szervezők a család minden tagja számára: a legkisebbek a LEGO DUPLO medencében ismerkedhetnek meg az építés rejtelmeivel, a kislányok elmerülhetnek a LEGO Friends mesék varázslatos világában, a szülőket kényelmes pihenősarok várja, a fiúk megismerkedhetnek LEGO Ninjago titkos világával és az Airjitzu harcművészettel, míg a járműveket kedvelő vendégeket pedig a motorizált LEGO Technic modellek izgalmai ejtik majd rabul. 

Star Wars rajongó vagy? Légy részese a Lego rendezvénysorozatának!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top