Szabadidő

Ilyen lesz a hétvégi időjárás

Itt az ősz, egyre alacsonyabb a hőmérséklet, hajnalonként egyes helyeken akár már fagyhat is. Napközben viszont szép idő lesz mostanában.

Holnap, csütörtökön az ország nagy részén derült időjárás lesz, eső nélkül, a nyugati országrészben azonban felhős lesz az égbolt. Hajnalban a hidegebb területeken talaj menti fagyok is lehetnek, délutánra viszont majdnem húsz fokig melegedhet az időjárás.

Pénteken reggel megint csak hideg lesz, sok helyen valószínű a talaj menti fagy, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 6 fok között alakul. Pénteken az előrejelzés szerint szép napsütéses nap várható, így húsz fok fölé nő a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Ilyen lesz a hétvégi időjárás

Öreg nénik is jót sütkérezhetnek rajta a következő napokban

Szombaton ragyogóan napos, kellemes őszi idő várható, helyenként fátyolfelhőkkel, húsz fok fölötti hőmérséklettel. Vasárnap, hétfőn azonban már záporok, zivatarok zavarhatnak bele az addigi kellemes őszi időjárásba, miközben húsz fok fölötti időjárás várható – valódi vénasszonyok nyara tehát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top