Szabadidő

Már elővételben is lehet jegyet venni az új Star Wars filmre – óriási a káosz

Alig várod az új Star Wars filmet? Jó hírünk van, már megveheted a mozijegyed!

Hétfő reggel 9 órától az összes magyar mozi elkezdi az elővételes jegyértékesítést a világpremierrel egy időben bemutatásra kerülő Star Wars: Az ébredő Erő című filmre.

UPDATE: Az online vásárlás összeomlott, inkább személyesen érdemes próbálkozni. Ott viszont hosszú sorokra lehet számítani “Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson.Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól kezdve. Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. – olvasható a Cinema City Facebook oldalán

Az új film 30 évvel A jedi visszatér története után játszódik majd, és olyan ismert színészek is játszanak benne, mint Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher, de úgy tudni, hogy a hangsúly az új szereplőkön lesz.

Az új Star Wars film plakátja itt látható:

Már elővételben is lehet jegyet venni az új Star Wars-filmre

Az ébredő Erő december 18-án kerül a mozikba, amit 2016-ban a Rogue One antológiafilm követ, majd 2020-ig minden évben lesz majd egy Star Wars film, az egyik évben az új trilógia következő része, a másikban pedig egy antológiafilm.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top