Szabadidő

Menő macskák kutyaágyban alszanak

Itthon csak két macska van, egy kétéves lányka és egy féléves fiúmacsek, de hatalmi harcok nálunk is vannak. Az úgy van, hogy a kisfiú cica totálisan tudatában van annak, hogy ő a machó a házban.

Ő az úr, neki mindent lehet és kandúrságának teljes tudatában behódoltatta a lánycicát az akaratának. Ha az “Úr” a “Szent Dobozban” óhajt aludni, ami amúgy a Kifli (a lány) tulajdona, akkor odamegy, és addig harapdálja a Kifli fülét, amíg az behódol, nyújtózkodva kilép a dobozból, és egy “nyaú” kíséretében arrébb mászkál. Valami hasonló lehet a kutyás-cicás vegyes családoknál, amikor őmacskaságát nem hatja meg egy cseppet sem, hogy akad egy kutya is a házban.

Menő macskák kutyaágyban alszanak

A menő macskák bizony simán ellopják a kutya fekhelyét, és képesek utána nagyon ártatlan arccal pillogni, hogy mégis, mi rossz van abban, ha ők pont az eb ágyában óhajtanak szunnyadni.
És persze ismét bizonyítékot nyert a tézis: a kutyák tudnak ritka bambák lenni, amikor elfogadják, hogy a macska az úr a házban.

Menő macskák kutyaágyban alszanak

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top