nlc.hu
Szabadidő
Retró, amit mindenki imád

Retró, amit mindenki imád

A napokban beszereztem egy régi típusú Gazdálkodj okosan!-t, tudod, amiben még csébet kell kötni, és 4000 forint egy mosógép. Azóta mindennap lezavartunk egy partit.

Mi, a szülők azért, mert melegséggel tölti el a szívünket, hogy visszacsöppenünk gyerekkorunkba, a lányunk pedig, aki még csak 8 éves, azért, mert közben egyfolytában kérdezget bennünket a múltról is. Kerek szemekkel les, amikor arról beszélünk, hogy fekete-fehérben néztük a tévét, és bizony oda kellett sétálnunk a készülékhez, ha csatornát akartunk váltani. Természetesen abból a kettőből, ami volt, vagy mákosan nézhettük még a cseheket. Temérdek kedves emlék, amit a gyerekeink már nem is értenek… Hoztam néhány szívemnek kedves kockát azokból az időkből, gyere egy kis időutazásra velem.

1. Nektek volt könnyező pálmátok? És ott is elfoglalta a fél szobát? Szombat délelőtt kellett valamelyikünknek végigtörölgetni a leveleit vizes, aztán száraz ronggyal, míg anyánk bömböltette a jó ebédhez szól a nótát és csörgött-zörgött a konyhában.

Retro, amit mindenki imád

A folytatásért kattints az Illúzió caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top