Szabadidő

Az ország legnagyobb babazsúrja és gólyapartija vár a 10 éves BabaMama Expón!

Életet adni egy kisbabának a legszebb felelősség. Leírhatatlan élmény gondoskodni róla, de közben ezer meg ezer kérdés merül fel, helyesen csináljuk-e. A BabaMama Expo azért született meg, hogy választ adjon a várandósság és kisbabás időszak kimondott és kimondatlan kérdéseire. Az esemény november 13–14–15-én ingyenes szakértői tanácsokkal, izgalmas előadásokkal és a legújabb baba- és kismama termékekkel várja a látogatókat a Budapest Sportarénában.

A leendő és gyakorló szülők a legfelkészültebb szakértőktől hallhatnak előadásokat és kérhetnek személyre szabott tanácsokat a rendezvényen a várandósság és kisbabás kor legfontosabb témáiban. Az Első 1000 nap program standján egy rekordkísérletre készülnek a szervezők: 1000 kép készül a helyszínen a baba első 1000 napjáról a fogantatástól a tipegőkorig, ezzel is felhívva a figyelmet az első 1000 nap rendkívüli fontosságára a gyermek egész élete és egészsége szempontjából.

Az ország legnagyobb babazsúrja és gólyapartija vár a 10 éves BabaMama Expón!

“Nagyon sok várandós anyukától kaptunk köszönő levelet az elmúlt években, akik kiemelték, hogy a várandósság során a BabaMama Expo volt számukra a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokat kaptak, össze tudták hasonlítani a különböző cégek kínálatát, és élőben is megnézhették, megfoghatták, kipróbálhatták az addig csak reklámokból, újságokból és az internetről ismert baba- és kismamaterméket. A kismamák elégedettsége hatalmas öröm számunkra, és az is, hogy később éveken át visszatérnek az eseményre babájukkal, majd később a már nagyobb gyermekeikkel társrendezvényünkre, a Kidexpóra” – mondja Fülöp Judit, a BabaMama Expo főszervezője.

A 200 kiállító között megtalálhatók a legújabb babaápolási termékek, bababútorok, kismamaruhák, itt vannak az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, biotermékgyártók legfontosabb képviselői is. Egyedi tervezésű kismama- és babaruhák és egyéb karácsonyi különlegességek is várják az Expóra ellátogató családokat. A 9000 négyzetméteres rendezvényen idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahangvizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.

Az ország legnagyobb babazsúrja és gólyapartija vár a 10 éves BabaMama Expón!

A kisbabával érkezőket külön pelenkázó- és szoptatóhelyiségek várják, és az anyukák kényelmesen megetethetik babájukat a bébiételkuckóban, a pihenőben pedig tartalmas olvasnivalót is találnak a pihenni vágyó pocakosok. A rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, három napon át óriási babazsúrral és egy várandós-kvízjátékkal várja a látogatókat, ahol a legszerencsésebb pár egy tejfakasztó bulit is nyerhet!

Az előzetesen a honlapon és a kiállításon is regisztráló látogatók értékes ajándékokat nyerhetnek, bababarát családi hétvégét, bababútort és babatermékeket is. Különösen érdemes regisztrálni a kismamáknak, hiszen a KRIO Intézet felajánlásaként már az expó előtt nyerhetnek három “4D Babamozit”, a helyszínen is regisztráló kismamák közül a legszerencsésebb pedig egy 20 évre szóló, 350 000 forint értékű őssejttárolási szerződést!

Az ország legnagyobb babazsúrja és gólyapartija vár a 10 éves BabaMama Expón!

A BabaMama Expo testvérrendezvénye, a 4–12 éves korosztálynak szóló KidExpo (korábban Gyerekvilág Élményhétvége) számtalan helyszíni programmal, foglalkozással, játékpremierrel és edukatív oktatóprogramokkal várja a családokat.

A rendezvény szombaton és vasárnap hosszabb nyitva tartással, már reggel 9 órától vár minden látogatót!

Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top