Szabadidő

Szuper programok november második hétvégéjére

Hétvégi programajánlónkban találhatsz érdekes rovarkiállítást, kirakodóvásárt, Márton-napi libafesztivált, sőt országos Star Wars-találkozót is.

Érdekes programokat gyűjtöttünk össze november második hétvégéjére is. Családdal vagy barátokkal kapcsolódj ki, mindenképpen találhatsz tartalmas szórakozási lehetőséget.

BabaMama Expo

November 13–15.

A Papp László Budapest Sportarénában ingyenes tanácsadás, nélkülözhetetlen termékek és szórakoztató programok várnak egész november második hétvégéjén.

Országos Star Wars Találkozó

November 14.

Közeleg a legújabb Star Wars-film bemutatója, mely előtt a rajongók feleleveníthetik az előző epizódok izgalmait is a Lurdy Ház rendezvényén.

Nemzetközi Rovarbörze

November 15.

Az egyedülálló rendezvényre hazai és nemzetközi kiállók és gyűjtők hozzák el rovargyűjteményük legszebb, legkülönlegesebb darabjait a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házba.

Utazás növényekkel, magyar tájakon

November 14.

A Füvészkertben kertészkedhetsz, magot vethetsz, palántázhatsz, szüretelhetsz, és megismerheted néhány magyar tájegység növényét határainkon innen és túl, a tihanyi levendulástól a székelyek pityókájáig.

Szuper programok november második hétvégéjére

Márton-napi Libafesztivál

November 13–15.

Márton-nap alkalmából kóstold meg a legfinomabb libából készült ételeket a Vajdahunyad várban. Az ételek mellé különleges borok illenek, melyekből szintén nem lesz hiány.

Bakony Expo

November 14–15.

A Veszprémi Arénában helyi termelők, vásározók és kézművesek kínálják portékáikat, közben a gyerekeket színes programokkal, játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal, dia- és filmvetítéssel szórakoztatják.

Magyar Népmesék

November 14.

A Magyar népmesék című sorozat jól ismert főhősei kelnek életre és keverednek kalandokba szombaton a Mesemúzeumban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top