Szabadidő

Olvass bele a Grey-be, A szürke ötven árnyalata legújabb részébe – 1. rész

Megérkezett. Novemberben magyarul is megjelent a Grey, ami A szürke ötven árnyalatának történeteit meséli el a férfi főszereplő szemszögéből. Ha szeretnél bepillantást nyerni vásárlás előtt E. L. James kötetébe, akkor ez a te heted, mert hétfőtől péntekig egy-egy részletet közlünk a Grey című könyvből.

HATÁROZOTT KOPOGTATÁS az ajtó felől. Kinyitom, Taylor áll a küszöbön.

– Jó reggelt, Mr. Grey.
– Jó reggelt. Készen állnak?
– Igen, uram. 601-es szoba.
– Mindjárt megyek. – Becsukom az ajtót, és betűröm az ingemet szürke nadrágomba. A hajam még nedves a zuhanytól, de pont nem érdekel. Csak vetek egy pillantást a tükörben a sötét lelkű gazra, azután indulok, hogy a liftnél csatlakozzam Taylorhoz.

A 601-es szoba telezsúfolva emberekkel, reflektorokkal és állványokkal, de így is azonnal kiszúrom. Oldalt áll. Kibontott haja buja fénnyel hullik alá, keretbe foglalja a mellét. Feszes farmert és tornacipőt visel rövid ujjú kék kabátkával, alatta fehér póló. A farmer és a tornacipő lehet a védjegye? Ha nem is túl elegáns, legalább kiemeli formás lábát. Sugárzóan kék szeme elkerekedik, amint közelebb lépek.

Olvass bele a Grey-be, A Szürke ötven árnyalata legújabb részébe - 1. rész

– Hát, újra találkozunk, Miss Steele. – Elfogadja kinyújtott kezem, egy pillanatra a legszívesebben megszorítanám és az ajkamhoz emelném az övét.
Ne légy már nevetséges, Grey.
Arca fenséges rózsaszínre vált, ahogy int a barátnőjének, aki a közelben topog, és a figyelmemre vár.
– Mr. Grey, ő itt Katherine Kavanagh. – Vonakodva engedem el, hogy a levakarhatatlan Miss Kavanagh felé forduljak, aki magas és feltűnően szép. Jól öltözött, akár az apja, bár inkább az anyja szemét örökölte. Hálásnak kell lennem, amiért megismertette velem a kívánatos Miss Steele-t – emiatt máris nagyobb jóindulattal tekintek rá.
– A fáradhatatlan Miss Kavanagh. Mondja, hogy érzi magát? Remélem, jobban. Anastasia említette, hogy a múlt héten gyengélkedett.
– Jól vagyok, Mr. Grey, köszönöm.
Határozott és magabiztos a kézfogása. Kétlem, hogy kiváltságos életében akadt egyetlen nehéz nap, és belegondolok, hogyan barátkozhattak össze. Nincs bennük semmi közös.
– Köszönöm, hogy időt szakít rám – hallom Katherine-t.
– Örömmel – felelem, és vetek egy pillantást Anastasiára, aki megjutalmaz egy sokatmondó pirulással.
Csak miattam vörösödik így el? Határozottan vonzó gondolat.
– Ő itt José Rodriguez, a fotósunk. – Az arca kigyúl, miközben bemutatja nekem.
Bassza meg! Akkor ez a fiúja?
Rodriguez egészen kivirul édes mosolyától.
Szóval kefélnek is?
– Mr. Grey. – Rodriguez sötét pillantást vet rám. Kezet rázunk. Figyelmeztet, hogy vegyek vissza. Kedveli a lányt, méghozzá nem kicsit.
Oké, kölyök, lássuk, ki a nyerő.
– Szóval, mit csináljak, Mr. Rodriguez? – Kihívás csendül a hangomból, ő is hallja, de Katherine közbeavatkozik, és egy székhez terel. Szeret irányítani. Szórakoztatónak találom a gondolatot, ahogy helyet foglalok. A másik fiatal fickó, aki Rodriguezzel dolgozik, felkattintja a lámpákat, mire egy pillanatra megvakulok.

Olvass bele a Grey-be, A Szürke ötven árnyalata legújabb részébe - 1. rész

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb erotikus könyvét. A szürke ötven árnyalatának rajongói most  Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról. A Grey-t itt tudod megrendelni.

Olvass még A szürke ötven árnyalatáról!

A részletet, a LIBRI kiadó engedélyével közöltük. A cikk engedély nélküli átvétele tilos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top