Szabadidő

Építsd meg Te is LEGO Hópelyhedet, és nyerj szuper ajándékokat!

Október 26. és december 13. között izgalmas nyereményjátékot szervez a LEGO kisebb és nagyobb építőmestereinek.
Építsd meg Te is LEGO Hópelyhedet, és nyerj szuper ajándékokat!

A nevezés igazán egyszerű; egy LEGO kockákból álló hópelyhet kell építeni, és az arról készült fotót feltölteni a www.LEGO.hu/karacsony weboldalra. Minden héten kisorsolásra kerül egy nyertes az előző heti pályázók közül, aki a nagy értékű LEGO-készletek közül választhat magának, sőt minden egyes nap, a 10. érvényes hópehelyről készült képet feltöltő játékos nyer.

Hogyan is álljatok neki az építésnek? Használjátok fel kreativitásotokat, akár rajzoljátok le a számotokra legkedvesebb vagy legszebb hópelyhet. Ezután kezdetét is veheti az építési kaland; engedjétek szabadon a fantáziátokat, és használjátok fel az otthon található LEGO-kockákat. Esetleg, ha még mindig tanácstalanok vagytok, látogassátok meg a weboldalt, és szerezzetek inspirációt mások alkotásaiból. Már több száz, majdnem ezer hópehely érkezett be az ország lelkes építőmestereinek köszönhetően, akik közül már sokan értékes nyereményekkel gazdagodtak. Vegyetek Ti is részt ebben a szuper kalandban, és rakjátok ki az elkészült kreációt az ablakotokba, így majd a Mikulás arcára is széles mosolyt csalhattok!

Az építést össze is kapcsolhatjátok a kívánságlista összeállításával, hiszen a karácsony már a kertek alatt van. Idén még könnyebb lesz összeállítanod az ajándéklistát; gyermekeid a www.LEGO.hu/kivansaglista oldalon maguktól bejelölhetik, melyik LEGO-terméket szeretnék, és elküldhetik az Angyalkának. Az Angyalka “segítője” pedig egy e-mailben megkapja a gyerkőcök kívánságait. Az ajándéklista összeállítása éppolyan izgalmas, mint maga az ünneplés, ezért üljetek le együtt egy forró teával vagy csokival, és válogassatok az izgalmasabbnál izgalmasabb LEGO-készletek között, beszélgessetek, hogy kinek mi fontos az ünnepek kapcsán, ily módon már a lista összeállítása is egy igazi családi élmény lesz számotokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top