Szabadidő

Sinead O’Connor újabb búcsúlevelet posztolt, letiltották a Facebook-oldalát

Sinead O’Connor borzasztó lelkiállapotban van, az öngyilkosságot is megkísérelte. Az érzéseiről, dühéről és elkeseredettségéről pedig folyamatosan posztolt a Facebookon.

A 48 éves ír énekesnő teljesen összeomlott. Az előző napokban hosszú Facebook-bejegyzésekkel jelentkezett, amelyekben romokban heverő életéről írt. A közösségioldal-függő Sinead O’Connor leginkább amiatt van elkeseredve, hogy úgy érzi, az első férje, a zenei producer John Reynolds és a tőle született gyereke, Jake Reynolds, valamint Shane nevű fiának apja, a zenész Donal Lunny teljesen elszigetelik őt a többi gyerekétől és az unokájától. 

Wikipedia/
Wikipedia/Pymouss

Vasárnap este úgy tűnt, mintha egy búcsúlevelet posztolt volna, arról ír, hogy mindenki cserben hagyta, nem bírja elviselni az életet, ezért túladagolta magát. A helyszínre később mentők is érkeztek, és biztonságba helyezték, orvosi ellátást is kap. Az énekesnő szerint a családja okozta a történteket, és ennek hangot is adott a Facebookon: “Soha többé nem akarlak látni benneteket. Szart sem érek nektek, ti pedig halottak vagytok számomra. Megöltétek az anyátokat, elloptátok a fiaimat, és 12 hétre magamra hagytatok! Gyerektolvaj gyilkosok vagytok, és soha többé nem akarok hallani felőletek. Miért jártatok itt, ha miattatok jutottam ide???? És hol vagytok most??? Gyilkosok. Hazugok. Képmutatók. Mindegyikőtök. Ti okoztátok” – írta.

Szerdán újabb poszt került ki Sinéad O’Connor közösségi oldalára, ezúttal arról írt, hogy joga van a halálhoz, és igényt is tart rá.  “Ha egy nőnek elsőre nem sikerül, újra és újra megpróbálja” – fogalmazott az énekesnő, a zenész családja a bejegyzés olvasása után kérvényezte  Sinead O’Connor Facebook oldalának letiltását, így a profil már nem elérhető írja a Vulture.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top