Szabadidő

8 dal, amiben a ma 35 éves Christina Aguilera olyat énekelt, hogy leszakadt a plafon

A 2000-es évek elején határozottan Christina Aguilera volt a popzene egyik legnagyobb csillaga. Aztán 10 évvel, egy gyenge lemezzel és egy bukott filmmel később, már csak reméltük, hogy egyszer visszatér. Sikerült neki.

Emlékszem valamikor a 90-es évek végén, amikor Britney Spears a Baby One More Time dallal ért el sikereket, Christina Aguilera pedig a Genie in a Bottle slágerrel nyomult, az egyik lap azt írta, hogy míg Britney nagy sztár lesz, addig Christina nem sokra fogja vinni. Az újságnak nagyon nem lett igaza, mondjuk az egyetlen érvük Christina ellen az volt, hogy olyan a stílusa, mint egy svéd pornósnak.

Christina Aguilera – Hurt

A ma 35. születésnapját ünneplő Aguilera ma is imádja feltupírozni platinaszőke haját, szeret merészen kivágott ruhákba járni, aki emiatt “pornós” kinézetűnek nevezi, az egyszerűen hülye.

Christina Aguilera – Ain’t no other man

Szóval Christina Aguilera külsejénél sokkal fontosabb a hangja, amivel eddig hat Grammy-díjat zsebelt be. Ő is abból a Disney-istállóból került ki, mint Britney és Justin Timberlake, majd – ahogyan a többiek – alig volt 18 éves, amikor első slágere felkerült a Billboard listára. A 2000-es évek abszolút róla szóltak. Sorra jelentek meg a lemezei, megházasodott, életet adott első gyermekének, majd egy időre visszavonult.

Christina Aguilera – It’s A Man’s World

Christina Aguilera – Have Yourself A Merry Little Christmas Live

2010-es Bionic albuma azonban finoman fogalmazva is megbukott. Pedig (mondhatnánk) még Kovács Kati egyik slágerét is felhasználta az egyik dalába. Ugyanebben az évben ért el szintén mérsékelt sikereket Cher és Christina közös filmje a Burlesque. 2011-ben pedig egy szerencsétlenre sikeredett himnuszt is elkönyvelhetett Aguilera, amit a Super Bowl döntőben adott elő.

Christina Aguilera – Beautiful

 

Christina Aguilera & A Great Big World – Say Something

Innen kellett valahogyan visszatérni a Aguilerának, akinek az amerikai The Voice adta meg ezt a lehetőséget. 2011. áprilisában debütált az új tehetségkutató hatalmas sikerrel. Ráadásul a műsorban nagyobb sztárok lettek a mentorok, mint maguk a versenyzők. Adam Levine és Aguilera ki is használta a közös munka adta lehetőséget, és összehozták a 2011-es év slágerét, a Moves like Jaggert.

Christina Aguilera – Fighter

 

Jöttek a The Voice újabb és újabb évadjai, Aguilera pedig szépen csendben elvált férjétől, gyermeke apjától, majd 2012-ben új albumot adott ki. 2014-ben jelentette be, hogy Matt Rutler manager menyasszonya lett, és még abban az évben megszületett második gyermeke, Summer Rain.

Christina Aguilera és Blake Shelton – Just a Fool

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top