Szabadidő

Halálosan megfenyegette az iskolatársát egy Star Wars-spoiler miatt

Igencsak elszabadultak az indulatai egy amerikai középiskolásnak, miután megtudta az új Star Wars film cselekményének egyik részletét.

Egy 18 éves amerikai fiú, Arthur Charles Roy a Facebookon az egyik iskolatársa bejegyzésében olvasott egy spoilert a Star Wars: Az ébredő Erő című film cselekményével kapcsolatban. A fiú ettől olyan dühös lett, hogy küldött magáról egy fotót az iskolatársának, melyen fegyverrel a kezében látható, és azzal fenyegette meg, hogy le fogja lőni őt másnap iskolában a spoilerezés miatt.

Halálosan megfenyegette az iskolatársát egy Star Wars spoiler miatt
Arthur Charles Roy

Mivel a diákok attól tartottak, hogy Roy beváltja a fenyegetését, a középiskolájukat másnap reggel a rendőrség lezárta. A fenyegetőző fiút végül elfogták és benn is tartották a rendőrségen.

Azóta kiderült, hogy Roy ellen egy másik ügyben is eljárás folyik: egy 14 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, holott lakóhelyén, Montana államban a beleegyezési korhatár 16 év.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top