Szabadidő

Tudtad? Ezeket mind megoldhatod celluxszal!

Van otthon celluxod? Elvileg mindenkinek van, de általában csak ajándék csomagolására használjuk. Íme néhány probléma, amiket mind megoldhatsz celluxszal.

Biztos rengeteg cellux megmaradt nálad is a karácsonyi ajándékcsomagolási mizéria miatt, de ne tüntesd el a fiók mélyére jövő karácsonyig.

Íme néhány szuper tipp, amikre tökéletes gyógyír a cellux!

Tudtad? Ezeket mind megoldhatod celluxszal!

Szöszmöszeltávolító
Ha van kétoldalú celluxod, tekerd rá a vécépapír-gurigára, és kész is a szuper szöszmöszeltávolító. Ha nincs ilyened, akkor se csüggedj, vágj le egy hosszabb csíkot, és két végénél fogva ragasztgathatod a kibolyhosodott pólódra, így is remekül funkcionál.

Töröttüveg-felszedő
Eltörött egy pohár, és az apró szilánkokat nem tudod a lapátra söpörni, ne aggódj! Tépj le egy celluxcsíkot, és klasszul beleragad a legkisebb üvegszilánk is.

Cipőfűző-javító
Ha leesett a cipőfűződ végéről az a kis műanyag pöcök, ne aggódj! Celluxszal gyorsan és hatékonyan pótolhatod, és biztosan nem fog kirojtosodni.

Macskabiztos bútor
Ha meg akarod nevelni a cicád, hogy ne karmolja össze a bútorokat, csak ragassz rá két oldalán ragadó celluxot. A macskák ugyanis köztudottan utálják, ha valami ragadós ér a tappancsukhoz, így biztos nem karcolják össze a bútort, és néhány szoktatási hét után le is szedheted a celluxot.

Elszakadt a kedvenc ruhád?
Amíg nem viszed a varrónőhöz, ideiglenesen kétoldalas ragasztóval is megjavíthatod.

Olvass tovább DIY témában!

Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top