Szabadidő

A világpremierrel szinte egy időben jön a Cool csatornára az X-akták folytatása

A 90-es években szinte mindenki nézte az X-aktákat, ami 202 részen keresztül próbált meggyőzni minket arról, hogy az igazság odaát van. Most a két régi főszereplővel, új részeket készítettek, ráadásul a világpremierrel egy időben mutatják be Magyarországon is.

A készítők tizenhárom év után döntöttek úgy, hogy visszahozzák az X-aktákat, egy 6 részes új évaddal. A világpremier után alig 24 órán belül már a szinkronizált magyar verziót is láthatják a nézők január 25-én, este 21.10-től a Cool csatornán.

A világpremierrel szinte egy időben jön a Cool csatornára az X-Akták folytatás

A 2016-os év talán egyik legjobban várt filmsorozatának, az X-aktáknak, ezúttal is Gillian Anderson és David Duchovny a főszereplői, de olyan ikonikus karakterek is visszatérnek, mint például a Cigarettázó Férfi. A történet középpontjában ezúttal egy olyan világméretű összeesküvés felderítése áll, amely számos korábbi rejtélyre is magyarázatot adhat, vagyis Scully és Mulder újranyitják az X-aktákat.

Az USA-ban világpremierként január 24-én este mutatják be az első epizódot, alig 24 órán belül Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét, méghozzá a Coolon, 25-én este 21.10-től. Sőt, a második epizódra sem kell majd sokat várni, hiszen azt már január 26-án, kedden este leadja a csatorna Ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top