Szabadidő

A 80-as évek legjobb reklámjai

Év elején mindenki egy kicsit visszatekint, mert jó visszanézni a régi emlékeket. Most én is ezt teszem, csak nem egy évvel korábbra, hanem kb 30-cal tekintek vissza.

Emlékszem, hogy amikor gyerek voltam, alig ment olyan adás a tévében, ami engem igazán érdekelt, de a reklámok köztük voltak. És mivel az az egy adó volt, nem is tudtam volna hova kapcsolni (pláne, hogy oda kellett volna menni amúgy is a tévéhez), végignéztük ezeket is.

Az a durva, hogy ahogy most elkezdtem reklámokat nézni, pár másodperc után mondtam, énekeltem én is szövegüket! Mit nem adnának ezekért a mai marketingszakemberek, hogy emberek évtizedek után is emlékezzenek a (roppant kreatív) szövegeikre!

A 80-as évek legjobb reklámjai

Most olyan reklámokat gyűjtöttem össze nektek – nagyjából mind a 80-as évekből való – melyek valamilyen ételt, italt vagy étkezési lehetőséget reklámoztak. Ti melyiknek a szövegét mondjátok kívülről?

A folytatásért és a reklámokért kattints a Konyhalál caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top