Szabadidő

Suli időben, jó időben Tarzan újabb kalandra hív!

Már nem kell sokat várni, hamarosan újra megnyitja kapuit az újpesti Tarzan<sup>TM</sup> Park! Örökmozgó gyermekeket és családjukat várja Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja, ahol az önfeledt játék élményét az óriás játékeszközök teszik felejthetetlenné.
Suli időben, jó időben Tarzan újabb kalandra hív!

Szolgáltatások az egész családnak

Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára. A 3 évnél fiatalabb gyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet biztosítanak.

Suli időben, jó időben Tarzan újabb kalandra hív!

Születésnapok ünneplése

A büfé mellett található étterem épületében elkülönített terem áll rendelkezésre a születésnapot ünneplő gyermekcsapatok számára. A zárt helyszín a torta elfogyasztására és az ajándékok átadására, a Park pedig az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget az ünnepeltnek és vendégeinek.

Az időpont lefoglalásához és a részletek egyeztetéséhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet megtehettek telefonon, e-mailen vagy az interneten kitölthető adatlap segítségével. Az időpontok foglalására MÁRCIUS ÉS OKTÓBER között van lehetőség, minden nap, hétköznap és hétvégén egyaránt.

Suli időben, jó időben Tarzan újabb kalandra hív!

A TarzanTM Park márciusi nyitva tartása:

2016. március 12-15. 10.00 – 17.00-ig
2016. március 19-20. 10.00 – 17.00-ig
2016. március 24-31. 10.00 – 17.00-ig

Akciókban és kedvezményekben most sem lesz hiány, előzetesen annyit árultak el a szervezők, hogy a tavaszi szünetben (március 24-től március 29-ig) a felnőtteknek ingyenes belépéssel kedveskednek, gyereknapon pedig 50 % kedvezménnyel várják majd a gyermekeket.

A 2016. évi új nyitva tartási rendszer részleteiért látogass el www.tarzanpark.hu weboldalra

Töltsetek Nálunk egy tökéletes családi programot, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő, igazi szórakozást.

Cím: 1042 Budapest, Tábor utca 26-28.

További információ: www.tarzanpark.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top