Szabadidő

10 inspiráló tavaszi háttérkép – töltsd le most

A téli szürkeség után dobd fel számítógépedet tavaszi színekben pompázó csodás háttérképekkel. Inspirálódj galériánkból, és töltsd le akár mind a tíz fotót.

Közeleg a tavasz, hamarosan vége a hosszú téli estéknek, a nappalok érezhetően egyre hosszabbak. Lassacskán a szürkeség is eltűnik, a természet megújul, kizöldülnek és virágba borulnak a fák. A tavasz bámulatosan szép fotóiból, friss és üde színeiből most te is inspirálódhatsz.

Lapozd végig galériánkban a szebbnél szebb inspiráló tavaszi háttérképeket, és töltsd le számítógépedre akár valamennyit. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint rákattintani a galériára, majd a leginkább inspiráló, vagy a számodra legjobban tetsző fotóra húzni az egeret. Az egér jobb gombjával kattints a képre, végül a “Beállítás háttérképként” szövegre kattintást követően beállíthatod a fotó pozícióját, majd az mentés az “Asztalháttér beállítása” gombbal fejezheted be, és máris megnézheted számítógéped “asztalán” a tavaszi fotót. Az igazán jókedvre derítő háttérképeket természetesen hasonló módon le is mentheted a gépedre.

Válassz hát magadnak az inspiráló tavaszi háttérképek közül, és dobd fel a géped mellett a napodat is a szívmelengető tavaszi színekkel, formákkal. Meglátod, már csak attól is jobb kedved lesz, ha végignézed a gyönyörű fotókat.

Inspiráló tavaszi háttérképek a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

További tavaszi háttérképeket tölthetsz le az NLCafé oldaláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top