Szabadidő

Kutyának képzeli magát a macska – vicces videó

Láttunk mi már karón varjút, de hogy ilyen legyen egy macska, na az még nekünk is új.

Ki ne szeretne a kutyájával játszani? A legtöbb kutyatartó amellett, hogy barátként tekint kedvencére, azt is nagyon értékeli benne, hogy jókat tudnak együtt játszani.

 

 

Ezerszer elemeztük már, hogy mi a különbség a kutyák és a macskák között. Most nem is szeretnénk ebbe belemenni. Csupán azért hoztuk fel a témát, mert olyan videót találtunk, amelynél nagyon aktuális a kérdés. Persze nem úgy, ahogyan most a legtöbben gondolják. Az a macska ugyanis, aki a filmen szerepel, abban különbözik a legtöbb cicától, hogy kutyaként viselkedik. Hogy miben nyilvánul ez meg? Elsősorban abban, hogy a kedvenc játéka az, hogy visszahozza az eldobott játékát. Nem egyszer, nem véletlenül, sokszor és tudatosan teszi, na meg nagy örömmel.

De az is érdekes, ahogyan ez a macska a száját tartja. Ha jól megfigyeljük, rájövünk, hogy ez a lihegő szájtartás a kutyák szokása. Vajon mi lehet a titok? Talán kutyák között nőhetett fel?

 

Cutest video ever!

Cute CAT thinks it's a DOG!

Közzétette: Cat Lovers Club – 2016. március 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top