Szabadidő

Utat nyerhetsz a Disneyland® Paris Parkba!

Regisztrálj MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal a Priceless Specials programba, gyűjtsd be a neked járó kedvezményeket, és családi élményutazást is nyerhetsz a Disneyland® Paris Parkba!
Utat nyerhetsz a Disneyland® Paris Parkba!

Eleged van már a felesleges ajánlatokból, kuponokból és kedvezményekből? A Priceless Specials programban könnyedén és egyszerűen igénybe veheted a személyre szabott ajánlatokat:

1. Regisztrálj a programba Magyarországon kibocsátott, lakossági MasterCard vagy Maestro kártyáddal a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon!

2. Máris elérhetőek a kedvezménykuponok! Válaszd a neked megfelelő kuponokat a kéthetente frissülő ajánlatok közül.

3. Vásárolj kedvezményesen MasterCard vagy Maestro kártyáddal: használd fel előzetesen kiválasztott kuponodat.

Személyre szabott ajánlatok várnak

A regisztráció során megadhatod, milyen témakörben szeretnél kedvezményes vásárlási lehetőségeket kapni, kéthetente 3-5 kupon formájában. A rendszer ez alapján kiválasztja azokat az ajánlatokat, amelyek számodra érdekesek lehetnek, így nem kell időt pazarolnod az érdektelen kuponok böngészésére.

Nyereményjátékok értékes ajándékokkal

A kedvezményprogram regisztrált tagjai vonzó nyereményekkel teli játékokban is részt vehetnek. A 2016. 03. 07-től 05. 15-ig tartó nyereményjáték fődíja például egy fantasztikus családi utazás 2 felnőtt és két gyermek részére a Disneyland® Paris Parkba! Emellett további napi és heti nyereményekkel is gazdagodhatnak a szerencsés nyertesek.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top