Szabadidő

Bryan Adams újra Budapestre jön

Bryan Adams ismét Budapestre érkezik, kontinenseket átszelő koncertturnéja keretében. Nálunk idén ősszel ad majd koncertet.

Jó hír a Bryan Adams-rajongóknak! A zenész újabb városokkal egészítette ki jelenleg is zajló turnéját. A Get up tour elnevezésű koncertkörutat, ami február 11-én indult New Yorkban, a nagy múltú Beacon Színházban, és átszeli Észak-Amerikát, Angliát és Írországot, valamint Európát is a 2016-os év végéig.

És igen, Budapest is bekerült a turnéba, Bryan Adams október 9-én lesz látható a BudapestAréna színpadán!

A koncertre jegyek április 8-án 10 órától vásárolhatók.

Bryan Adams újra Budapestre jön

Bryan Adams 13. stúdióalbuma, a Get Up tavaly októberben jelent meg. Az énekes a lemezt  hosszú ideje dalszerző- és közreműködő társával, Jim Vallance-szel, illetve az ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette el, és 9 új dal mellett 4 akusztikus felvételt is tartalmaz. A Brand New Day dalhoz készült videót maga Bryan Adams rendezte, és a BAFTA-díjas színésznő, Helena Bonham Carter szerepel benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcrafttal közösen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top