Szabadidő

Nevetséges félreértés miatt tiltották le egy nő Instagram-fiókját

Az Instagram cenzúrarendszerével elég komoly gondok lehetnek: egy anyukát egy húsvéti tortáról feltöltött képe miatt töröltek az alkalmazásról.

 Az Instagram szabályzata szerint deaktiválható az a fiók, ahová szexuálisan kompromittáló képeket töltenek fel. Ezzel az indoklással törölték ezt az anyukát is, aki mindössze a húsvétra sütött tortájáról rakott fel egy képet.

Nevetséges félreértés miatt tiltották le egy nő Instagram fiókját

 A húsvéti Simnel-torta kis pöttyei Jézust és az apostolokat jelképezik, az Instagram szerint viszont egy pucér női mellet. Amit szexuálisan explicit tartalomnak, vagyis szabálysértőnek tartanak, ezért az anyukának mennie kellett a közösségi oldalról. A képeket a lánya osztotta meg felháborodottan a Twitteren.

Még nevetségesebbé teszi a történetet, hogy a lány az Instagramra szintén feltöltött egy fotót a nagy port kavart tortáról, csak éppen egy másik szögből – így az zavartalanul fent maradhatott.

Nevetséges félreértés miatt tiltották le egy nő Instagram fiókját

Forrás: Indy100

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top