Szabadidő

Ismerd meg testközelből a legújabb okoskütyüket!

Ismét Veletech kütyüexpo a Millenárison. Megismerheted a legújabb készülékeket, és még drónt is simogathatsz, sőt még reptethetsz is!

Április 9-én a budapesti Millenáris ad otthont az évek óta növekvő méretű Veletech kiállítás következő állomásának. A látogatók megismerkedhetnek a legfrissebb okostelefonos és informatikai, valamint szórakoztatóelektronikai termékekkel, bátran kezükbe vehetik és ki is próbálhatják azokat.

De a Veletech nem csak erről szól. A szervezők számos programmal készülnek, amelyekkel a közönség testközelből tapasztalhatja meg, hogy az iparág újdonságai és trendjei hogyan működnek és miképpen formálják át mindennapjainkat.

A kiállításon több mint 25 márka több száz termékével találkozhatnak az érdeklődők. A 2016-os évben egyre inkább előtérbe kerül a virtuális valóság, a hazai Nemesys Games által felépített VR Split labirintus mellett számos szimulátor és egyéb VR-élmény várja majd a látogatókat. Lehet drónokat simogatni és reptetni, vállalkozó kedvűek maguk is készíthetnek hardvereket, a különleges, egyedi építésű számítógépházak versengése  pedig garantáltan megdöbbentő látvánnyal kecsegtet.

A jelen és a jövő mellett a múltat a Mobilmementók csapatának hatalmas, régi telefonokból álló kiállítása képviseli majd, miközben a két csarnokban két különböző színpadon szakmai előadások zajlanak.

Ismerd meg testközelből a legújabb okoskütyüket
Ismerd meg testközelből a legújabb okoskütyüket
Ismerd meg testközelből a legújabb okoskütyüket
Ismerd meg testközelből a legújabb okoskütyüket

 Képek korábbi rendezvényekről. Forrás: facebook.com/veletechexpo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top