nlc.hu
Szabadidő
Részegen okozott botrányt az olimpiai bajnok úszó

Részegen okozott botrányt az olimpiai bajnok úszó

Ittasan molesztálta utastársát az Adelaide és Melbourne közötti repülőúton az 1500 méteres gyorsúszás háromszoros olimpiai bajnoka, az ausztrál Grant Hackett.

A zaklatás miatt Hackett, akit zavart az előtte helyet foglaló, ülésén hátradöntve pihenő férfi, utóbb bocsánatot kért, miután túlesett a rendőrségi kihallgatáson.

Az úszó nem először okozott botrányt viselkedésével. Egy évvel azután, hogy 2008-ban visszavonult, alkoholizmusa miatt szétment a házassága. 2014-ben egy arizonai rehabilitációs intézetben gyógykezeltette magát, miután gyógyszerfüggővé vált az altatóktól, s zavaros megnyilvánulásaival egyre kínosabb helyzetbe hozta magát és környezetét. Kevéssel Amerikába utazása előtt jelent meg róla odahaza olyan fotó, amely akkor készült róla, amikor félmeztelenül bóklászott egy melbourne-i hotelben négyéves fiát keresve.

forrás: Wikipedia/Sarah Ewart
Forrás: Wikipedia, Sarah Ewart

Gran Hackett az olimpiákon a három arany mellett három ezüst- és egy bronzérmet, vb-ken tíz arany-, hat ezüst- és három bronzérmet, rövidpályás vb-ken pedig hét arany-, valamint egy bronzérmet gyűjtött. Ezenkívül világcsúcstartó volt 200, 800 és 1500 méter gyorson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top