Szabadidő

Az internet új hőse a szarvas, akinek gömb szorult a fejére

New York államban fotózták le azt a fiatal állatot, amely kíváncsian beledugta a fejét egy az erdőben heverő lámpabúrába, ami ez után a fejére szorult. Szerencsére a környezetvédelem egyik munkatársa közbelépett, az állat fotóját azonban kezelésbe vették a ráérő Photoshop-huszárok. Íme az eredmény.

A szerencsétlenül járt állatra Jeff Hull, a New York-i Környezetvédelmi hivatal munkatársa talált rá, miután kapott egy segélyhívást Centereach egyik lakójától. A szarvas feje ugyanis egy lámpabúrába szorult, és szegény állat így vergődött az erdőben, amíg Hull rá nem talált.

Jeff Hull eredeti fotója
Jeff Hull eredeti fotója

A férfi először sikertelenül próbálta meg eltávolítani a búrát, az ugyanis nedves volt, ezért kicsúszott a kezei közül. A riadt szarvas futni kezdett és egy közeli, kidőlt fába ütközött, amitől elesett.

Egy Tom Hanks-ihletésű változat
Egy Tom Hanks-ihletésű változat

Hull ekkor újra megközelítette, ezúttal azonban ráborította kabátját a lámpabúrára, és így nagy nehezen sikerült lehúznia a szarvas fejéről. Az állat persze azonnal elszaladt, de valószínűleg Hull közbelépésének köszönhetően túlélte az esetet.

Tisztelgés a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyv Marvin nevű robotja előtt
Tisztelgés a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyv Marvin nevű robotja előtt

A férfi persze lefotózta a szarvast, amikor még a fején volt a búra, a Facebookra feltöltött képből pedig azóta jó pár változat készült, egyik szebb, mint a másik.

Milyen praktikus megoldás!
Milyen praktikus megoldás!

További cikkek vicces fotókról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top