Szabadidő

Ne habozz, rehabozz te is Hajós Andrással, Nyáry Krisztiánnal és Sárdi Danival

Ne habozz, rehabozz! Csupán egyetlen kattintás, és te lehetsz Hajós András, Nyáry Krisztián és a Prezi séfje, Sárdi Dani vendége egy önfeledt estén, ahol a legviccesebb társaság tagjaként a legfinomabb vacsorát fogyaszthatod el. Hogyan nyerhetsz? Minden részlet a cikkben.

Szívesen belekóstolnál egy igazi legénykonyha remekműveibe? Mindeközben még kitűnően szórakoznál barátaid és a családod társaságában? Íme, itt a lehetőség. Ütős csapat vár rád, akikkel életed egyik legviccesebb és legfinomabb vacsoráján vehetsz részt. Lazulj az egyik legsokoldalúbb magyar zenésszel, Hajós Andrással, elmélkedj a kitűnő íróval, Nyáry Krisztiánnal, és lesd meg, mit főz ki neked a Prezi séfje, Sárdi Dani.

Hogyan lehetséges?

Kattints máris, ne habozz, rehabozz! Csatlakozz az adományozók máris népes táborához, segíts te is, ajánlj fel egy összeget. Minél többet adományozol, annál nagyobb esélyed nyílik, hogy te lehess ennek a remek estének akár hetedmagaddal a nyertese. A főnyeremény mellett minden adományért ajándék jár: köszönőlevél, videoüzenet, sőt egy extra dedikált Bëlga-CD-t vagy Magvető-kötetet küldünk számodra.

Ne habozz, rehabozz: a Rehab Critical Massnak segíthetsz

A Rehab Critical Mass a világon egyedülálló kezdeményezés, hiszen Budapesten fesztiválozhatott együtt először több ezer speciális igényű ember a közös, vidám felvonuláson. Május 29-én immáron a harmadik felvonuláson vehetsz részt, ahová a szervezők ismét meleg szívvel várnak bármely fogyatékosságtípushoz tartozó embert, családtagokat, barátokat és támogatókat.

Csatlakozz és segíts te is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top