Szabadidő

Ledobta a ruháit, és a folyóba ugrott a férfi, hogy mentse egy idegen kutyáját – fotó

A fuldokló kutya gazdája szerint a jótestű idegen a semmiből érkezett, és habozás nélkül az állat segítségére sietett.

 Sara Melnicoff szokásos reggeli sétára indult kutyájával, Carlival, a utah-i otthonunkhoz közel eső patakhoz. Az éjszakai vihar azonban felduzzasztotta a patak vizét, ami így széles zuhataggá változott.

Ledobta a ruháit és a folyóba ugrott a férfi, hogy mentse egy idegen kutyáját - fotó

 A kutyusnak azonban nem tűnt fel a változás és szokása szerint a vízpartra sietett, hogy belekortyoljon a vízbe. Az ár azonban egyből elsodorta. Gazdája kétségbeesetten utána futott a parton, de nem tudott rajta segíteni. Azt hitte, örökre elveszíti a kutyát.

Ledobta a ruháit és a folyóba ugrott a férfi, hogy mentse egy idegen kutyáját - fotó

Ekkor azonban csoda történt: a semmiből felbukkant ez a férfi, aki hezitálás nélkül ledobta a ruháit és a vízbe ugrott, hogy segítsen a kutyán. Mikor kivitte a gazdájának, a nő megölelte és megkérdezte a nevét. A rejtélyes, jóképű idegenről így annyit tudunk, hogy Bobby L’heureux-nek hívják, és egy nonprofit alapítványt vezet, nyilatkozni azonban nem szeretett volna. Legyen elég, hogy a reményt visszaadta, hogy helyes hétköznapi hősök igenis léteznek!

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top