Szabadidő

2 különleges játékos program gyereknapra

Május 29-én rengeteg izgalmas gyereknapi program várható. Most két különlegességről adunk hírt május utolsó hétvégéjéről. A főszerepben a játék!

 Gyereknap előtt: A játék világnapja

Játékszerek Anno mintabolt, május 28., szombat 10-től 14 óráig

Május utolsó szombatján egy olyan világnapra kerül sor, ami Magyarországon eddig nem volt ismert. Ez a játék világnapja, amelynek küldetése, hogy a játék örömét hirdesse, és ezen keresztül hozza közelebb egymáshoz az embereket. A világ 30 országában évente megtartott ünnep egy hétvégére esik a gyereknappal is, ami segíthet abban, hogy Magyarországon is meghonosodjon.
A világnap filozófiája, hogy a közös játék révén hozza közelebb egymáshoz a különböző társadalmi és szociális helyzetű embereket, valamint hogy a lehető legszélesebb rétegekkel ismertesse meg a közös játék örömét. Menjetek játszani a gyereknapi hétvégén!
 

 Gyereknapra moziba kerül A Játékkészítő

A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, a főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel. 

Az elmúlt két évben majd’ százezren látták a produkciót, 2016. május 27-től pedig még többen megnézhetik vagy újranézhetik. Az összes 2015-ös előadást több kamerával vették fel, így végül mintegy 24 órányi forgatott anyagból vágták össze a moziváltozatot, hogy gyereknapi ajándékként átadhassák a rajongóknak és az érdeklődőknek.

Készülj egy mesés gyereknapra! Ezekben a mozikban láthatod a Játékkészítőt.

Még több gyereknapi cikk az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top