Szabadidő

3 szuper gyereknapi program Budapesten

Hogy hova menjen a család gyereknapozni Budapesten? Rengeteg lehetőség adódik a kikapcsolódásra. Összegyűjtöttünk 3 szuper programot! Éljenek a gyerekek, a jó idő és a kikapcsolódás!

 Városligeti gyereknap

Május 28-29

A városligetben változatos programokkal várják az érdeklődőket gyereknap alkalmából. Lesz többek között nemzetek utcája, lovasterápia-bemutató és koncertek is. Fellép Gubás Gabi, az Aranyszamár Színház, a Réparetekmogyoró Társulat, Malek Andrea, a Madách Musical Táncművészeti Iskola és Szakközépiskola, a MintaPinty, a Budapesti Operettszínház művészei és a New Dance World, a La Vision artistaduó és László Attila.

 PlayKID – Minimax Gyermeknap a Millenárison

Május 28-29

A Gyereknap célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak, több mint száz ingyenes játéklehetőséggel. Fellép többek között Halász Judit, Gryllus Vilmos, Kovácsovics Fruzsina, és a Kolompos zenekar. A  koncertek mellett a rendezvény színpadán bábszínházi előadás és különböző sportbemutatók is lesznek.

3 szuper gyereknapi program Budapesten

Várkert Bazár Gyereknap

Május 28

Gyereknapon játszótérré alakul a Várkert Bazár kertje. Játék, móka, kacagás 6000 négyzetméteren! Többek között kézműves programok, kalandpark,  ugrálóvár, gyermekszínházi előadások és arcfestés is várják az oda látogatókat.

Még több gyereknap az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top