Szabadidő

Új cicát kapott a kutya, aki a rák miatt elvesztette a legjobb barátját

A 10 éves golden retriever vigasztalhatatlan volt, miután 15 éves bársonytalpú barátját el kellett altatni.

“Forsberg hetekig nem találta a helyét: nem evett, alig aludt, mindenhol a cicát kereste” – írta a Redditen a 10 éves golden retriever gazdája, Philion. A férfi a nem mindennapi történet mellett egy sor képet is megosztott négylábú barátjáról, aki elmondása szerint súlyos depresszióba esett, miután legjobb barátját, egy 15 éves cicát el kellett altatni.

“Azután, hogy 8 és fél évet egymás mellett töltöttek, már-már szimbiózisban, sajnos nem maradt más választásunk, mint hogy elválasszuk őket. A cicánkról kiderült ugyanis, hogy előrehaladott nyirokmirigyrákban szenved, amire nem volt semmilyen gyógymód. Hogy megrövidítsük a szenvedéseit, úgy döntöttünk, elengedjük őt.”

Új cicát kapott a kutya, aki a rák miatt elvesztette a legjobb barátját

A gazdik azonban nem számítottak Forsberg szívszaggató reakciójára. Miután a kutya hetekig szünet nélkül kereste vörös bundájú barátját, a gazdik úgy döntöttek, szereznek neki egy másik barátot. Így került a családba Maximillian, a fekete macska, aki szinte azonnal megtalálta a közös hangot Forsberggel.

Képek forrása: Reddit
Képek forrása: Reddit

“Immár több mint egy éve élnek együtt, és mondhatom, ennél nagyobb összhang nem is lehetne köztük. Gyakorlatilag elválaszthatatlanok” – írta a gazdi, szavait pedig ez a kép is alátámasztja.

Új cicát kapott a kutya, aki a rák miatt elvesztette a legjobb barátját

Olvass még többet a kutya-macska barátságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top