Szabadidő

Nyári táborok 2016: 4 szuper tábor állatbarát gyerekeknek

4 élményekkel teli szuper nyári tábort javaslunk elsősorban állatbarát gyerekeknek, ahol tanulhatnak az állatokról, közelről megismerhetik, megsimogathatják őket, de még lovagolni is megtanulhatnak, és kecskesajtot is készíthetnek a számtalan egyéb szórakozási lehetőség mellett.

1. Állatkerti tábor 6-12 éveseknek

6-12 éves állatbarát gyerekeket várnak a nyári szünetben a Fővárosi Állatkert Zoo Táborába. Az 5 napos turnusok ideje alatt a gyerekek megismerhetik az állatkerti állatok szokásait, gondozásukat, de változatos játékos programokkal, kézműves foglalkozásokkal is szórakoztatják őket a szakképzett pedagógusok.

A Zoo Tábor napközis ellátás mellett hétfőtől péntekig nyújt feledhetetlen élményt a táborozó gyereknek. A tábor díja éves belépőbérletet, táboros pólókat, esőkabátot, emlékalbumot és cirkuszi belépőjegyet is tartalmaz.
Ár: 59.900 Ft/hét
Turnusok: a nyári szünetben minden héten indulnak

2. Állatbarát nyári tábor gyerekeknek

Az állatbarát nyári táborban a gyerekek mindent megtudhatnak az állatokról. Az 5 napos táborozás programjában szerepel állatkert, vadaspark látogatása, de farmra és és tanyára, szigetre és menhelyre, sőt kutyaiskolába és állatkórházba is elviszik a táborozókat. Valamennyi helyszínen ételkóstolóval, meleg ebéddel várják a gyerekeket, de a tábor díja a tízórait is tartalmazza.

Minden további részlet az állatbarát nyári tábor oldalán érhető el.
Ár: 20.000 Ft/hét
Turnusok: 2016. augusztus 15-19., és augusztus 22-26.

3. Kecskevilág nyári tábor 7-12 éves gyerekeknek

Az elmúlt év hatalmas sikerén felbuzdulva a szervezők idén is elindítják a kecskevilág nyári tábort. A rengeteg mozgás mellett kecskegidákat simogathatnak a gyerekek, de kipróbálhatják a fejést, a legeltetést és még a kecskesajt készítését is. Kézműves foglalkozásokkal, izgalmas játékokkal, bunkerépítéssel is készülnek a szakképzett oktatók.

Az 5 napos tábor díja napi háromszori étkezést, az elkészített sajtokat és a foglalkozásokat tartalmazza. Ugyanakkor a speciális – glutén-, laktóz-, egyéb – diétán lévő gyerekeket is el tudják látni.

További részletekért kattints a Kecskevilág nyári tábor oldalára.
Ár: 29.500 Ft/hét
Turnusok: 2016. június 27- július 1. és július 25 – július 29.

4. Nyári lovastábor kicsiknek és nagyobbaknak

A nyári szünet nem múlhat el lovastábor nélkül. A gyerektábor résztvevőinek nem mindennapi élményben lehet részük, hiszen a lovaglás mellett elsajátíthatják a “lówellnesst”, a díjugratás és díjlovaglás alapjait, és megismerhetik a tereplovaglás szépségeit. És amikor épp nem a lóháton ülnek, quadozhatnak a terepen.

További részletek a Monte Vigo Lovasklub oldalán
Turnusok: egész nyáron

4 szuper nyári tábor állatbarát gyerekeknek

További nyári tábor témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top