Szabadidő

“Ha tudnám, hány kép fér még bele a nyárba, veled maradnék minden egyes villanásra” – 10 idézet, amit a Wellhello zenekar adott nekünk

Akármennyire is lehet utálni az Apuveddmegnekemavárost, a Wellhello zenekar poptörténelmet írt. Fiatalok tízezrei tombolnak a koncertjeiken, amik sorra telt házzal zajlanak. Magyarország legbulisabb bandája hamarosan a Balaton legnagyobb városában lép fel, ennek apropóján összegyűjtöttünk 10 kihagyhatatlan Wellhello-dalrészletet és klipet.

Rozétól ázott vízparti WellHello-koncerttel nyit meg a PLÁZS, Siófok új, megújult helyszíne. A kultikus nyári szórakozóhely kihagyhatatlan célpontja lesz idén a nyári ellazulásnak. Ha már nyár, akkor mi biztosak vagyunk benne, hogy ez a nyár is a Wellhellóról fog szólni, akárcsak a tavalyi. A Fluor Tomi és Diaz nevével fémjelzett élőzenét játszó banda koncertje nyitja idén a PLÁZS-t. Rájuk mindig nagyon sokan kíváncsiak, hiszen dalaikban mindenki talál magára, a kapcsolataira vonatkozóan egy-egy ismerős részletet. A siófoki koncerten Fluor és Diaz dalait kívülről fújják majd a fiatalok és az idősebbek is.

Összegyűjtöttünk 10 emlékezetes Wellhello dalrészletet, és hoztunk melléjük egy-egy videót is, hogy te is készülhess a június 18-ai koncertre. Hétvégén Siófokon újra felhangoznak a Késő már, a Rakpart, az Apuveddmeg és a Sokszor volt már úgy híres sorai. Neked melyik a kedvenced?

Még több Wellhello-hír az NLCafén:

Kértem, hogy ne menj el, hogy ne unj meg, talán csak elveszett a retúrjegy. Így ahogy te is, én is elveszek …mert nélküled én sem vagyok meg.

 

Egy rozétól ázott szerelmes szó, meghalni nyáron csak veled lesz jó.

a percekből, miket elvettünk, még próbálnék visszaadni, de nem tudom, hogy kell a hosszúra nyúlt ölelésekből kiszakadni

A sok részlet mind fontos, a filmünk ettől tízpontos, és így már nem lep meg, hogy a kedvenc helyem épp benned lett.

Mondd hányszor játsszuk még ezt el, mindig pont még egyszer! Ha így rég nem jó, miért ő kell, túl sok már a kérdőjel!

Csak pózolok, hogy legyen lájk, hogy lásd, mit csinálnak a legendák

Minden érzelem túltolva, közelről beszélünk, suttogva, száj a szájtól fél centi, veled a legjobb eltévedni

Pedig a szelfik is szépek, csak nem hiszek a kacsameséknek, a reggeltől ezért félek, mondd, hogy az éjjel nem ér véget!

Nem arany, de rajtad minden fénylik, megnéznék veled egy filmet félig

Van egy házunk ám, benne sok szoba, nézd, ott van a kulcsa épp, ahol most hozzám érsz

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top