Szabadidő

Szerinted nevetni vagy panaszkodni fogsz többet életed során? Íme!

Nem tudod, hová folyik ki az idő a kezeid közül? Csak ne lepődj meg nagyon!

 Azt mondják, ahogy beköszönt a felnőttkor, egyre gyorsabban telnek az évek. És tényleg: néha úgy érezzük, mintha csak úgy folyna ki a kezeink közül a drága idő, anélkül, hogy meg tudnánk mondani, mivel töltöttük. Az alábbi videó felnyitja a szemünket!

 Átlagosan életünk 11 évét töltjük a gép előtt, internetezéssel. Ehhez képest viszont mindössze 4 hónap az, amit nevetéssel töltünk. Összeadva 4 évet arra fordítunk, hogy együnk, 10 évet pedig végigdolgozunk. Ha azt gondolnád ez a legrosszabb, tévedsz! Ugyanis ugyanennyi időt, vagyis 10 évet panaszkodással töltünk (felidéznénk, hogy nevetéssel csak 4 hónapot…)!

 Szintén lehangoló tény, hogy időnk 87 százalékát a négy fal között töltjük, 9 évet pedig tévézéssel csapunk el. És nem maradhatnak ki az okostelefonok sem: 4 évet töltünk pötyögéssel! 25 év megy el alvásra, csókolózásra viszont csupán 14 nap…Most már tudod, mire megy el az időd, de a jó hír, hogy még változtathatsz! 

Forrás: Smart is the New Sexy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top