Szabadidő

8 szerethető mém, amivel Bud Spencertől búcsúznak a rajongók

Kétségtelen, hogy az egyik legösszetartóbb magyar Facebook-csoport a Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság. Hétfőn este a 86 éves színész halála után sorra készültek a szerethető rajongói mémek. Ezekből válogattunk.

Bud Spencer halálát családja jelentette be hétfőn este. Három gyermeke közül fia, Giuseppe Pedersoli ezt a közleményt adta ki: “Apa 18:15-kor békésen elrepült. Nem szenvedett, mind mellette voltunk, utolsó szava az volt: köszönöm.” A rajongók közül sokan Bud Spencer-film-maratonnal töltötték a hétfő estét. Mások a kedvenc idézetükkel, egy-egy kedves fotóval búcsúztak a szerethető óriástól, Bud Spencertől, aki alig egy éve még így nyilatkozott. “Az élet olyan, mint egy álom, ki szépet, ki rosszat álmodik. Most, hogy az életem végén, az álmom végéhez közeledek, furcsa lehet, hogy ilyen gondolattal jövök elő, hogy »eszem, tehát létezem«, de nekem ez a legfőbb mottóm.”

Kedden este 8-kor az olasz nagykövetségnél gyújtanak mécsest a 86 éves korában elhunyt Carlo Pedersoli – Bud Spencer – magyar tisztelői. A Stefánia úti nagykövetségen tartandó megemlékezésről itt találsz információt.

Az örökre mosolygós JUMBO már az égiekkel bandázik.

Van, ami soha nem változik.

“A legjobb barátomat vesztettem el.”- mondta Terence Hill.

A kiváló ügynök.

A foci-Eb alatt is velünk voltak a fiúk. Mostantól egyedül kell mondani Balázsnak, hogy “ide a 3 pontot”.

A rajongók szívében Bud Spencer tiszteletbeli magyar.

Végleg elfogyott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top