nlc.hu
Szabadidő
Hűsítő kaland a legforróbb napokon is!

Hűsítő kaland a legforróbb napokon is!

Ilyenkor ingyenes az ország legnagyobb szabadtéri játszóparkja a nyáron!
Hűsítő kaland a legforróbb napokon is!

Köztudott, hogy a víz nyugtatóan hat a gyermekekre, így mindamellett, hogy a vízzel való játszás igazi élmény, öröm számukra, a kánikula idején igazi hűsítő kaland is lehet egyben, ha ellátogattok az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkjába, az újpesti Tarzan™ Parkba!

Ha nem akarsz strandra menni, de mégis valamilyen vizes szórakozást keresel gyermeked számára, akkor próbáljátok ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait. A vizes játékok használatához a park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.

Hűsítő kaland a legforróbb napokon is!

A szabadtéri családi játszóparkban a família apraja-nagyja megtalálhatja mindazt, ami egy igazi, élményekkel teli kikapcsolódáshoz kell:

•    óriás játszótér sosem látott, egyedi fejlesztésű játékokkal,
•    árnyas, kellemes sétautak, kényelmes padok és piknikezőhelyek,
•    kerítéssel körbekerített tér higiénikus mosdókkal, játékfelügyelőkkel,
•    a legmagasabb biztonsági előírásnak megfelelő, esztétikus, természetes anyagokból készült játékok,
•    Tarzan Terasz, ahol az éhes hősök feltankolhatnak a következő kalandokhoz.

Hűsítő kaland a legforróbb napokon is!

KEDVEZMÉNYEK

A nyári szünidőben a szerdai mellett a hétfői napot is kísérőjegymentessé tették, így már egy héten kétszer egy megváltott gyerekjegy mellé egy felnőtt kísérő jegye ingyenes.

Ráadásul a vakáció idején iskolakezdésig nagyszülő akció keretében hétköznaponként egy megváltott gyerekjegy mellé maximum két nagyszülő – 60 év feletti kor vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezés esetén – 70% kedvezménnyel válthat belépőt a parkba.

Látogassatok el a TarzanTM Parkba, és próbáljátok ki gyermekeddel a felejthetetlen szórakozást nyújtó vizes játszóteret, a Placcs Placcot!

További információk:
TarzanTM Park
cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26–28.
weboldal: www.tarzanpark.hu
www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top