Szabadidő

9 pillanat, amikor Chris Hemsworth bebizonyította, hogy ő Hollywood kedvenc apukája

A Thor Lokijánál csak magát Thort, vagyis Chris Hemsworthot szeretjük jobban. A három gyerekkel büszkélkedő színész szerintünk Hollywood legmenőbb apukája.

Hétfőn már kiderült, hogy kit szavaztatok meg az ország kedvenc apukájának, most pedig bemutatnánk Hollywood kedvenc apukáját. Chris Hemsworth, a Thor-filmek sztárja háromszoros apuka. Feleségével – a magyar származású Elsa Patakyval – még a puccnegyedhez képest is próbálnak “normális” életet biztosítani a gyerkőcöknek.

Hemsworth például nem rest maga megsütni a lánya, India születésnapi dinós tortáját.

 A lánya pedig álmokkal hálálja meg a tortát. “A lányom festette ezt nekem, és ezt mondta: »Apa, ez te vagy lányként, és a dinoszauruszuk még éltek. A kezedben van a játékod. Aztán a dinók meghaltak és te átváltoztál fiúvá. Ezt álmodtam.«”

Chris Hemsworth Ausztráliában született. Összesen hárman vannak testvérek, ő a középső. Bátyja, Luke, és öccse, Liam, szintén színészek. 2010-ben vette feleségül a magyar nagyszülőkkel büszkélkedő Esla Patakyt.

Imádjuk azért is, mert mindig kapható a bohóckodásra, és egy percre sem veszi le a szemét a gyerekeiről.

The family who trains together, stays together!

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

 Így alszanak.

Összesen három gyermekük van. India Rose négyéves, ikerfiaik, Tristan és Sasha kétévesek.

 Te nem olvadnál el ettől a képtől?

Me derrito!! Im melting!! ???????????? #family #lovefamily #father #papa #instamoment #lifeisbeautiful #summer #ocean #sunny @chrishemsworth

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által közzétett fénykép,

A Hófehér és a vadász forgatásán látogatta meg kislánya, akivel jelmezben ült le piknikezni a forgatás helyszíne melletti réten.

Visiting Papa on set!! ???????? #happydays #londongreen #thehuntsman #papaehija #lovethem

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által közzétett fénykép,

 Kislánya imád vele jógázni. #cukik

Mi megmondtuk, hogy Chris Hemsworth cuki apuka!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top