Szabadidő

Igazi, vagy Photoshop? Ez az eljegyzési fotó osztja meg az internetet

Több ezren vitatkoznak azon, hogy a fiatal amerikai pár valóban megcsinálta-e ezt a mutatványt, vagy csak a Photoshoppal ügyeskedtek. Szerinted?

A Kentucky Egyetem két hallgatója, Adam és Ashley azután döntött úgy, hogy összeköti az életét, hogy lediplomázott. Miután Adam feltette a nagy kérdést szerelmének, és Ashley igent mondott, a fiatalok közös fotót készítettek az eljegyzés örömére. 

A képet annak rendje és módja szerint megosztották a közösségi oldalukon is, ahonnan a fotó hamar tovább csorgott a Reddit oldalára, ahol a felhasználók már azon vitatkoznak, vajon a lélegzetelállító eljegyzési fotó igazi-e, vagy hamisítvány.

Ám még mielőtt szavazásra bocsátjuk a dolgot, gyorsan eláruljuk, az egyetemi évei alatt a pár mindkét tagja aktívan sportolt: Adam focizott, míg jegyese, Ashley, hajrálány volt. Ugye, így már nem is olyan elképzelhetetlen, hogy valójában is képesek ilyen mutatványra? Mit gondolsz? 

Igazi, vagy photoshop? Ez az eljegyzési fotó osztja meg az internetet

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top