Szabadidő

Van egy lottó, amin most 128 milliárd forintot lehet nyerni

Az amerikai MegaMillions jackpotja 449 millió dollár, ez az Egyesült Államok történetének hetedik legnagyobb nyereménye.

Washingtonban és az Amerikai Virgin-szigeteken kapható az a lottó, melynek főnyereménye 449 millió dollárra ugrott. A következő lottósorsolás kedden lesz. 

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

Van egy lottó, amin most 128 milliárd forintot lehet nyerni
 

A 449 millió dolláros összeg a Mega Millions történetének harmadik (a 648 millió dolláros eddigi legnagyobb jackpotot 2013-ban vitték el), az Egyesült Államok történetének hetedik legnagyobb lottónyereménye lehet. A főnyeremény összege március óta hízik, akkor adták el ugyanis az utolsó győztes, 157 millió dollárt érő szelvényt Washington államban. A nyerési esély 1 a 259 millióhoz.

via GIPHY

   
A teljes nyereményből 313 milliót kaphat meg a győztes, amennyiben az azonnali készpénz-kifizetés mellett dönt. A másik alternatíva, hogy csak egy bizonyos összeget kap az elején, majd 29 éven át utalják neki a fennmaradó részt.
    
A világ eddigi legnagyobb lottónyereményén, csaknem 1,6 milliárd dolláron hárman osztozkodtak idén januárban. A Powerball lottó nyertes szelvényeit Florida, Tennessee és Kalifornia területén adták el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top