Szabadidő

Ez a világ legromantikusabb lánykérése

Ki nem ájulna el, ha így kérnék meg a kezét?

A lánykérés valójában öt évvel korábban kezdődött, amikor a kanadai Troy Reddington és barátnője, Jennifer, akivel akkor már nyolc hónapja együtt jártak, elástak egy időkapszulát egyik kirándulásuk során egy szigeten. Beletették a kedvenc dalaik listáját, a mobilszámukat, és hogy mi számukra az álommeló.

Öt évvel később Troy egy éjszaka kievezett a szigetre, kiásta a mogyoróvajas üveget, ami időkapszulaként szolgált, és kicserélte egy másikra, amiben egy szalaggal átkötött, vörös viasszal lepecsételt levélke volt, benne a “Hozzám jössz feleségül?” kérdéssel.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

Ez a világ legromantikusabb lánykérése
 

Nem sokkal később a pár Troy javaslatára együtt kiment a szigetre, és kivette az időkapszulát. Amikor Jennifer kibontotta a levelet, Troy térdre ereszkedett, és egy gyűrűt átnyújtva szóban is megkérte Jennifer kezét. Aki természetesen igent mondott.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top