Szabadidő

A legjobb 8 közé jutott Wimbledonban Babos Tímea

Óriási sikert aratott máris Babos Tímea a wimbledoni teniszbajnokság páros versenyében. Kiváló teniszezőnőnk Jaroslava Svedova oldalán ugyanis a legjobb nyolc közé jutott.

A Rióba kijutott Babos Tímea kazah társával a Johanna Konta és Maria Sanchez brit-amerikai párost győzte le három szettben, 2 óra 2 perc alatt, 0-1-ről fordítva 4:6, 6:1, 7:5-re a wimbledoni teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.

Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea és Jaroslava Svedova kettős a legjobb négy közé jutásért már az egykori világelső Martina Hingis és párja Sania Mirza ellen lép pályára. A svájci-indiai duó a tenisztorna első kiemeltje, ellenük csöppet sem lesz könnyű, de persze nem lehetetlen a továbbjutás.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

A legjobb 8 közé jutott Wimbledonban Babos Tímea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top