Szabadidő

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

Hamarosan összekötitek az életeteket, de még nem találtatok helyszínt az esküvői fotózásra? Mutatunk ötöt, ami biztosan alkalmas arra, hogy itt örökítsétek meg a nagy napot.

 Az esküvői fotók fontos emlékül szolgálhatnak akár még a déd- és az ükunokáink számára is, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen helyszínen készülnek. Magyarország szerencsére bővelkedik a remek helyekben, most Budapesten ajánlunk öt szuper helyszínt esküvői fotózáshoz. A legtöbben praktikus okból a templomhoz, házasságkötő teremhez vagy az étteremhez közel fotózkodnak, ahol az esküvő egyes részei zajlanak. De érdemes rászánni egy kis időt és energiát és elmenni más helyszínre is.

1. Vajdahunyad vára 

A Vajdahunyad váránál igazán fejedelmi képek készülhetnek rólatok. Ennél jobb helyszínt nem is lehetne találni Budapesten esküvői fotózáshoz. Ha pedig változatos képeket szeretnétek, nem muszáj csak a várnál fotózkodnotok, bejárhatjátok az egész Városligetet. Csónakázhattok a tavon vagy elsétálhattok egészen a Hősök teréig.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten
 

2. Margitsziget

Az egész Margitsziget mesebeli helyszín az esküvői fotózáshoz. A legideálisabb a nagy rét, de érdemes elsétálni például a japán kerthez is. Bár a fotózások általában közvetlenül az esküvő előtt vannak, amit pedig érthető okokból a legtöbben hétvégén tartanak, ha van rá lehetőségetek, inkább hétköznap fotózkodjatok a szigeten, akkor nincs akkora tömeg.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

3. Gellért-hegy

A Gellért-hegyről nyílik az egyik legcsodálatosabb panoráma Budapestre, ami tökéletes háttér lehet az esküvői fotóitokhoz. Barangoljatok a romantikus sétányokon, amíg a fotós megörökíti életetek egyik legszebb napját. Érdemes a vízeséshez és a sziklatemplomhoz is ellátogatnotok, és a Filozófusok kertje is remek helyszín a fotózáshoz.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

4. Halászbástya

A kilátás terén a halászbástya a másik legjobb. A Budai vár egyébként is remek választás az esküvői fotózásra, hiszen az egész gyönyörű, ti pedig egyenesen megkoronázzátok majd a helyszínt. Egészen biztos beragyogjátok az itt készült képeket. Képzeld csak el milyen remek hátteret ad majd az esküvői ruhádnak például az Oroszlános udvar.

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

5. Bajor Gizi park

Színházrajongóknak ideális választás lehet a Nemzeti Színháznak és a Művészetek palotájának helyet adó Bajor Gizi park. Remek esküvői fotók készülhetnek a park kapuszobra előtt, a gyönyörűen kialakított hajóorrban a mesterséges vízfelület fölött vagy a különleges növénylabirintusban. És a színészóriásainkról készült szobrok is biztosan szívesen fotózkodnak majd veletek

5 szuper helyszín esküvői fotózásra Budapesten

Fotók: Wikipedia (Dezidor, michael clarke stuffDarkoneTakkk)

Még több esküvői tartalom az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top