Szabadidő

Balaton Sound: ismert tévés lányát találták ájultan a DVBBS öltözőjében

További részletek derültek ki a DVBBS öltözőjében ájultan talált lányok ügyével kapcsolatban...

Ismert tévés újságíró lányát és annak barátnőjét találták meg eszméletlen állapotban a Zamárdiban a Balaton Soundon a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. Nagy valószínűséggel ő volt az a szülő, aki feljelentést tett a rendőrségen – írja a Blikk. A lányok a koncerten elöl buliztak, a zenekar tagjai pedig először felhívták őket a színpadra, majd az öltözőjükbe invitálták a fiatal lányokat. A később ájultan talált fiatalokat kórházba vitték.

A Bors úgy értesült, hogy nem is csak kettő, hanem hat lányról volt szó. Közülük három lett nagyon rosszul, ketten az öltözőrészben estek össze, a harmadik pedig vécében. Állítólag szintetikus drogokat találtak a szervezetükben. A másik három lány elhagyta a helyszínt. Szexuális erőszakra utaló jel nincs.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki másnap a Balaton Sound nagyszínpada mögé, ahol razziát tartottak drogkereső kutyákkal. Vasárnap négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő, akiknél “kábítószergyanús anyagot” találtak. Hármukat kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként, egy embert tanúként hallgattak ki a nyomozók.

DVBBS zenekar felelősségét még vizsgálják, a repülőtéren tartották őket, de már elhagyhatták az országot. A Bors szerint, ha bebizonyosodik, hogy ők adtak tudatmódosító szert a lányoknak, és segítségnyújtás helyett otthagyták őket, akár börtönbe is kerülhetnek. Közleményben egyébként azt mondták, hogy megdöbbenve értesültek a történtekről, és mindenben együttműködnek a hatóságokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top