Szabadidő

Kigúnyolta a mobilozó párt – fordítva sült el a dolog

A nő a közösségi médiában kezdte gyalázni a mobilozó párt, aztán kiderült, mekkorát tévedett.

Egy twitterező osztotta meg a képet a kávézóban ülő fiatal párról, szóvá téve, hogy a lánynak el kéne hagynia a mobiljára meredő férfit. 

Persze manapság könnyű erkölcsrendészkedni a mobiltelefonokra tapadt fiatalok felett, de mégsem kéne, szimplán azért, mert senkinek semmi közé a másik dolgához. Másrészt pedig azért, mert az esetek nagy részében fogalma sincs róla, mi zajlik a háttérben.

Most például csúnyán visszaütött a gyalázkodás: a képen látható férfi, Johnathan válaszolt a közösségi média oldalon, ahol kifejtette, hogy ő maga lelkipásztor, barátnője pedig felvette mobiltelefonjára első prédikációját, hogy a férfi visszanézhesse. Nem mintha ez már számítana, de egyébként kimondottan a lány kérte meg rá.

Kigúnyolta a mobilozó párt - fordítva sült el a dolog

Később a lány, Ray is reagált, hozzátéve, hogy három éve együtt vannak már, és teljes a harmónia közöttük. Még azt is megjegyezte, hogy reméli, a tweet szerzője is megtalálja a férfit, akit neki rendelt az Úr.

Szóval ezért foglalkozzon mindenki a saját dolgával. 

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top