Szabadidő

Íme a világelső, aki minden pokémont elkapott Pokemon Gón

Rengetegek álmát váltotta valóra a 28 éves Nick Johnson, aki minden befogható pokémonfajt befogott már.

Az igazi ős-pokémonrajongók tudják, mi a szlogen: “Gotta catch ’em all” – azaz mindet el kell kapni. És van, aki mindet el is kapta, legalábbis az egész világot lázban tartó Pokémon Go mobilalkalmazásban.

Megvan a pokémonmesterek mestere, az első, aki minden Pokémont elkapott a világot lázban tartó mobilappban

A 28 éves pokémonmogul, Nick Johnson, tényleg csutkára pakolta pokédexét, igaz, csak azokkal a lényekkel, amelyek az Egyesült Államokban “megtalálhatóak”. Így végül is, még szigorú értelemben véve nincs meg neki minden pokémon: hiányzik három (Farferch’d, Kangaskhan és Mr. Mime) akiket nem lehet megtalálni az országban, és további hat (Articuno, Ditto, Mew, Mewto, Moltres, Zapdos), akiket egyelőre sehol nem láttak még a világon.

Megvan a pokémonmesterek mestere, az első, aki minden Pokémont elkapott a világot lázban tartó mobilappban
Így néz ki egy igazi hős

A brooklyni pokémonmester két héten keresztül átlagosan napi 8 mérföldet gyalogolt, hogy elérje célját – ez idő alatt 31-es szintre jutott el és összesen 4629 pokémont fogott el (amiből egyébként 609 a pokémonok disznóparéja, a minden utcasarkon elszórt pidgey volt) és 303 tojást keltett ki. Ja, és még le is fogyott, nagyjából 4,5 kilót.

Állítólag egyébként minden pokémont New Yorkban fogott el, kettő kivételével – egy Dratini és egy Porygon kedvéért egészen New Jersey-ig eluberezett.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top