Szabadidő

A felelős állattartást népszerűsítette hétvégén a Premier Outlet

12 éves lett a Premier Outlet, amely ünnepeltként ajándékokkal várta a hétvégén a vásárlókat. Volt szülinapi muffin, ingyenes szépségszolgáltatások és kutyás bemutató is.

A Premier Outlet születésnapja alkalmából egész hétvégén át tartó vásárlási maratonnal, óriási kedvezményekkel, ingyenes családi programokkal várták a vásárlókat. A felnőtteknek ingyenes szépség- és egészségszolgáltatásokkal, az ínyenceknek Street Food Fesztivállal, a legkisebbeknek pedig gyerekprogramokkal kedveskedtek.

Felelős állattartásról és vásárlási maratonról szólt a hétvége a Premier Outletben

Mivel az outletközpont 2004-es megnyitása óta szabadon lehet vásárolni a négylábú kedvencekkel is, természetes, hogy része volt a programnak a felelős állattartás népszerűsítése is: menhelyek települtek ki, örökbefogadásra váró kisállatok is voltak, sőt kutyás bemutató és vakvezető kutyás akadálypálya is színesítette a hétvégét. Az eseményen részt vett Tornóczky Anita, Sasvári Sándor, Árpa Attila és Stohl András is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top