Szabadidő

Szex közben zavarta meg a medvéket a futó – aztán kapkodhatta a nyúlcipőt

Kaliforniában nem mindegy, merre fut az ember. Sportolás közben ezen a vidéken még az is előfordulhat, hogy szexelő medvékben botlik valaki. Pontosan ez történt egy középkorú férfival, aki aztán igencsak kapkodhatta a nyúlcipőt, hogy a felajzott medvék ne érjék utol. Utolérték...

Szerencsére viszonylag kis sérülésekkel úszta meg a futást és a medvekalandot hétfőn a kaliforniai Dan Richman. A férfi Los Angeles környékén egy erdei ösvényen futott, amikor a medvékbe botlott. Igencsak megzavarhatta az állatokat, amelyek nagy valószínűség szerint éppen nászra készülődtek.

A kórházi kezelés után Dan Richman a ABC7 televízió adásában mesélt a történtekről. Igencsak megijedt, amikor meglátott egy hátsó lábain álló medvét. Megpróbált elhátrálni az útjából, de mögötte felbukkant egy másik maci is. Amikor rákiáltott, az állat ugyan letért az ösvényről, aztán amikor Dan fölkapta a nyúlcipőket, a medve utánaeredt és megtámadta.

A férfi keze és a térde megsérült, de a medve száját érezte a nyakánál is. Dan pontosan tudta, hogyan viselkedjen a medvékkel, ezért higgadtságát megőrizve, mozdulatlanul tűrte a félelmetes vadállat támadását, meg sem moccant, amíg a medve tovább nem ballagott.

Dan Richman szerencsésen túlélte a medvetámadást

A kaliforniai Sierra Madréban a medvék a településekre is bemerészkednek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top