Szabadidő

Emma Watson szanaszét hagyja a könyveit a londoni metróban

A Harry Potter színésznője egy olvasást népszerűsítő szervezettel karöltve árasztotta el a londoni metrót könyvekkel, annak reményében, hogy a szerencsés megtalálók magukhoz veszik és elolvassák őket.

A beszédes nevű brit Books on the Underground szervezet azt az egyszerű, de nagyszerű missziót tűzte ki célul, hogy elárasszák könyvekkel a londoni metró szerelvényeit, abban bízva, hogy az utasok majd megtalálják, magukhoz veszik és elolvassák őket.

Emma Watson szanaszét hagyja a könyveit a londoni metróban 

A szervezet 2012 óta kéri különféle “könyvtündérkék” segítségét, akiknek annyi a feladatuk, hogy szétszórják az ajándék könyveket a metró járatain. Ezúttal azonban nem akárkit csíptek meg maguknak: a szupertehetséges és elképesztően jó fej Emma Watson vállalkozott rá, hogy segítsen a könyvcsempészetben!

Watson egyébként imád olvasni, különösen érdekli a feminista irodalom, olyannyira, hogy nemrégiben könyvklubot is indított a témában a Goodreadsen Our Shared Shelf címen.

Ezen a videón meg lehet nézni, mennyire cukin végzi nemes küldetését:

My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top