Szabadidő

Meghalt a Coop vezére, Csepeli Lajos

Újabb részletek derültek ki Csepeli Lajosnak, a Coop Hungary Zrt. elnökének, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatójának keddi haláláról.

Csepeli Lajost három éve választották meg a Coop csoport élére. Csepeli Lajos kedden bejelentett halálhírének körülményeiről eddig nem sokat lehetett tudni.

Agyonlőtte magát a Coop vezére, Csepeli Lajos

A Bors értesülése szerint a Coop Hungary Zrt. elnöke vadászfegyverét tisztította, amikor a puska tisztázatlan körülmények között elsült. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, idegenkezűség nem merült fel. Az ­eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Csepeli 37 éve házasodott össze feleségével, két lányuk és két unokájuk született. Pá­lyája kezdetén a Dél-pesti Vendéglátó-ipari Vállalatnál dolgozott, két évig a későbbi miniszterelnök, dr. Boross Péter beosztottjaként. 1989-ben került kapcsolatba a Szolnok és Vidéke Áfésszel, ahol eleinte főosztályvezető elnökhelyettes volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top