Szabadidő

4 éves kislány éneklős videóján ámul a világ

Egészen bámulatos, ahogyan ez a mindössze 4 éves kislány énekel. És persze csöppet sem véletlen, hogy az egész világ ámul a videón. Nézzétek meg és hallgassátok a nagyon közeli jövő sztárját. Mert hogy Claire óriási énekesnő lesz, abban nem kételkedünk. Nagyon édes és fantasztikusan énekel.

Már önmagában az is hihetetlen, hogy a 4 éves kislány, Claire Ryann Crosby egyáltalán megtanulta a Szépség és a Szörnyeteg betétdalának szövegét. De ahogyan azt énekeli, attól mindenkinek tátva marad a szája, és persze a szíveket is azonnal elrabolja.

Claire édesapja, Dave Crosby ismert zenész, ő rögzítette kicsi lánya ámulatba ejtő éneklését. A videó felvételéhez a kislányt pedig édesanyja öltöztette a gyönyörű ruhába. A Szépség, Belle dalának felvételében testvére, Carson is feltűnik néhány pillanatra. Szóval, ez egy igazi családi együttműködés.

Mondanunk sem kell, a kis Claire annyira aranyos és olyan szépen énekel, hogy képtelenség betelni vele. Hogy a kislány a jövő sztárja lehet, abban csöppet sem kételkedünk. No, meg abban sem, hogy a Crosby néven sem ejt majd csorbát.

Nézzétek meg a 4 éves kislány éneklős videóját

(A+)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top