Szabadidő

A terminátor olyat tett, mint még soha – videó

Egészen hihetetlen dolgot tett a Terminátor filmek sztárja, Arnold Schwarzenegger. Na, nem az a különleges, hogy Facebook-oldalán megosztott egy videót, arra máskor is akadt példa, de amit a videóban láthattok, na az már nem semmi.

Szóval a minap a terminátor cuki hétköznapi hőssé változott. Ahogyan a videóhoz írja: “I love sharing my breakfest”, vagyis szívesen megosztom a reggelimet.

Nos, ebben a kedves videóban igazán emberi arcát mutatja Arnold Schwarzenegger. Az asztalára szállt veréb vagy nem tudja, hogy ő a Terminátor, vagy annyira éhes, hogy mindez hidegen hagyja. Mindenesetre a Budapestet is megjárt Schwarzenegger igazán érző oldalát mutatja a reggeli felvételen, és nagyon tudhat valamit az állatokról is. Pillanatok alatt, szó szerint lekenyerezi a madarat. A veréb a kezéből veszi el a finom falatokat.

Nézzétek meg ezt a bájos és imádni való videót. Mr. Schwarzenegger! Óriási like a kedves gesztusért és a cuki videóért! Ja, és csendben irigykedünk, hogy ilyen nyugodtan telnek a sztár reggelei és reggelijei. Nekünk csupán egy gyorsan bedobott kávé jut a rohanás mellett.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top